INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > GLOMEX TV ANTENE – KVALITETAN PRIJEM SIGNALA U SVAKOJ PRILICI

понедељак 5 јул 2010

GLOMEX TV ANTENE – KVALITETAN PRIJEM SIGNALA U SVAKOJ PRILICI

Glomex je u Srbiji prepoznatljiv po omnidirekcionim TV antenama u obliku diska. Prošle godine je predstavljena i najmanja omnidirekciona TV antena: V9114 Vega, u atraktivno dizajniranom kućištu, nešto slabije osetljivosti od modela u obliku diska, ali i povoljnije cene.

Prošle godine je predstavljena i najmanja omnidirekciona TV antena: V9114 Vega, u atraktivno dizajniranom kućištu, nešto slabije osetljivosti od modela u obliku diska, ali i povoljnije cene.

Pored omnidirekcionih antena za jedan ili više TV prijemnika, Glomex nudi i usmerene TV antene sa rotacijom prijemnog elementa preko daljinskog upravljača.V9130 Polaris omogućuje značajno bolji prijem od klasičnih omnidirekcionih antena.

Satelitske antene u nautici su prepoznatljive po dizajnu kućišta unutar koga se nalazi antenski tanjir koji se automatski usmerava ka signalu satelita. Glomex MARS-1antena je opremljena tanjirom prečnika 60cm koji omogućava prijem Hotbird, Astra i Eutelsat satelita na teritoriji Srbije i cele Evrope. Pravo rešenje za prijem kvalitetnog SAT TV signala čak i u pokretu. Prečnik kućišta 66cm, visina 66cm i težina od samo 15kg omogućavaju laku montažu na svako plovilo.

GLOMEX VHF antene - vrhunske performanse antena za radio stanicu predstavlja izuzetno važnu kariku u lancu komunikacije. U Glomex ponudi se nalaze različiti tipovi VHF antena za različite vrste plovila i mesta montaže: jarbol, krov, katarka, ograda. U ponudi su i specifične antene poput onih za SSB, mobilne telefone, AIS prijemnike i sl.

Glomex_Vega

Glomex_Polaris

Glomex_Mars

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.