INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > ZALMAN CNPS10X PERFORMA

среда 29 јануар 2014

ZALMAN CNPS10X PERFORMA

Zalman je kompanija koja voli da eksperimentiše sa dizajnom svojih proizvoda. Popularni “Orb” oblik je vrlo ˜est, a koristi se kako kod vodenih, tako i vazdušnih hla°enja. Sve to uvek svetli na sve strane i zaista privla˜i znatiželjne poglede i pored svoje osnovne uloge ima i tu da doprinese ukupnom “coolness” faktoru vašeg PC-a. Ipak, šta se dešava kada samo želite jednostavan kuler visokih performansi bez nepotrebnih detalja koje na kraju svakako platite. Na ovaj ili onaj na˜in. Tada na scenu stupa porodica kulera pod imenom Performa.

Reč je o vrlo prostom kuleru koji zapravo odskače od ostatka ponude pomenute kompanije. Tower dizajn je jednostavno nadmašio nekadašnje “top-down” rashladne sisteme u praktično svakom aspektu. Izgled je praktično prosečan i ne odvaja se od mnogih koje smo sretali. Najveći deo rashladnog tela čine aluminijumske ploćice složene jedna na drugu i to prilićno gusto. Kroz njih prolazi pet bakarnih heatpipe-ova u vertikalnoj orijentaciji i dolaze do same baze koja je takodje izražena od prilično dobro ispoliranog bakra. Heatpipe-ovi vrše transfer toplote od baze na ostatak tela i ravnomerno je prenose celom površinom.  (…)

TOPLA PREPORUKA

Nema mnogo dileme da smo bili jako zadovoljni mogućnostima Zalman CNPS10X Performe. Reč je o, po našem mišljenju, jednom od najboljih kulera u aktuelnoj gami Zalman-a. Kao takav zaslužuje sve preporuke, jer zaista nema slabih tačaka.

(Test magazina: Digital / februar 2014)

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.