INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > Sigurna struja štiti uređaje

petak 25 decembar 2015

SIGURNA STRUJA ŠTITI UREĐAJE!

Problemi s napajanjem su česti u zimskim mesecima, pa je dobro biti oprezan i zaštititi sve one vredne uređaje u kancelariji i kod kuće. Infoteam nam je poslao nekoliko AEG uređaja koji će vašoj opremi obezbediti siguran rad.

 

Protect Basic

Polazimo od osnovnog, Basic GE7 modela. To je lepo dizajnirana razvodna kutija sa pet standardnih šuko utičnica i još dve izdvojene šuko utičnice koje su dodatno razmaknute, kako biste u njih uključili neke ispravljače ili drugu glomazniju opremu. Tu je još i prekidač spušten u posebno dizajniranu „dolinu“ kako ga ne biste slučajno pritisnuli, kao i dva signalna LED‑a. Dodajte na to kvalitetni šuko kabl kao i plastični držač koji će pomoći da se drugi kablovi ne zapletu i dobili ste sve osnovne kvalitete surge protect uređaja po atraktivnoj ceni od 3.790 RSD..

 

Energizer

Intertek Energizer je jednostavna bela razvodna kutija sa 5 šuko utičnica obezbeđenih prenaponskom zaštitom, dva USB porta za punjenje telefona i tableta, kao i kvalitetnim kablom i prekidačem. Na ovoj kutiji nema ničega suvišnog i ona je savršeno prilagođena svojoj nameni – obezbeđivanju stabilnog napajanja vaše opreme. Cena: 4.290 RSD  

Protect Travel 

Zaštita vam je potrebna i kada ste na putu, možda i više nego kad sedite u svojoj kancelariji. Protect Travel je lak i kompaktan uređaj koji ćete utaći u hotelsku utičnicu i sa njega napajati tri uređaja – jedan preko šuko utičnice i dva preko klasičnih. Kao bonus dobijate i dva USB punjača, a nedostaje jedino prekidač; LED indikator je na svom mestu. Cena: 2.990 RSD  

Protect Office

Sigurno napajanje nije dovoljno – želite da obezbedite i vaš Ethernet, pa i slušalice od udara koji dolaze kroz mrežu. Protect Office je savršeni kandidat – crna „kocka“ na kojoj uočavamo tri šuko utičnice, priključke za modem odnosno telefonsku liniju, Ethernet mrežu, pa čak i za slušalice i mikrofon; nikad ne znate kuda će udar doći. Spreda su, osim impresivnog prekidača, dve utičnice za punjenje USB uređaja; zašto i vaš telefon ne bi bio bezbedan? „Tačku na i“ stavlja gornja utičnica koju možete da okrenete za 90 stepeni, prilagođavajući se tako raznim rasporedima uređaja na radnom stolu. Ukratko, jednostavno rešenje za osiguranje jednog radnog mesta u firmi. Cena: 6.090 RSD.

OBJAVLJENO NA: http://pcpress.rs/sigurna-struja-stiti-uredaje/  

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.