INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > VREME PRAZNIKA… VREME POKLONA…

utorak 29 decembar 2015

VREME PRAZNIKA… VREME POKLONA…

Vreme je praznika i Info Team želi da vam predstavi nove proizvode koji se od skora nalaze u ponudi i koji mogu biti prigodan, kvalitetan novogodišnji poklon za vaše najbliže, rođake, prijatelje...

Zaštitne maske i futrole za mobilne telefone i tablete

Odnedavno, Info Team je postao zastupnik brendova Urban Armor Gear i Trident koji su se specijalizovali za izradu kvalitetnih maski i futrola za mobilne telefone. Urban Armor Gear paleta proizvoda je prepoznatljivog, takozvanog, industrijskog dizajna. U pakovanju se pored zaštitne maske nalazi i HD folija i krpica za ćišćenje, a sam stepen zaštite je impresivan (MIL810G vojni standard). U Trident liniji proizvoda su prisutni razni modeli: oklopi i maske za telefon najvišeg stpena zaštite, pa sve do elegantnih maski koje takođe pružaju zavidnu sigurnost vašem pametnom ljubimcu. Za sve proizvode važi da su vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna, i da su izrađeni u skladu sa vojnim standardima otpornosti i kvaliteta. Važno je napomenuti da i za Urban Armor Gear i Trident zaštitne maske važi garancija od 1 god.

Prenosne baterije za mobilne telefone, tablete, digitalne fotoaparate...

Ukoliko se bavite sportom, fitnessom ili raznim drugim aktivnostima na otvorenom, trajanje baterije vašeg telefona, tableta,... može da utiče na vaše planove, praktično, svakome se desilo da se u nekom trenutku isprazni baterija baš kada je uređaj preko potreban. Da bi se ovo predupredilo dovoljno je imati prenosnu pomoćnu bateriju. CasePower je švedski proizvođač pomoćnih baterija, čije sve proizvode odlikuje skandinavski kvalitet i dizajn. U širokoj paleti CasePower možete izabrati baterije različitog kapaciteta, od 2.600 do 12.000 maH u zavisnosti za koji uređaj vam je potrebno dodatno punjenje. Moderan dizajn i male dimenzije omogućuju lako nošenje u torbi ili rancu, čime se njihova funkcionalnost dodatno povećava. Garancija na proizvod je 24 meseca.

Više informacija o novim proizvodima i cenama istih, možete videti na sajtu www.navishop.rs

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.