INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > GARMIN® NUVI® 3700 SERIJA MENJA IZGLED I UTISAK AUTO NAVIGACIJE

петак 2 јул 2010

GARMIN® NUVI® 3700 SERIJA MENJA IZGLED I UTISAK AUTO NAVIGACIJE

Garmin je, lansirao je nüvi 3700 seriju, koja postavlja nove standarde u dizajnu, funkcijama i mogućnostima rukovanja ličnim navigacionim uređajem. Otmen i novi ultra tanak dizajn, koji vrlo lako stane u džep, sa velikim ekranom osetljivim na dodir

Otmen i novi ultra tanak dizajn, koji vrlo lako stane u džep, sa velikim ekranom osetljivim na dodir, nüvi 3700 osvojio je prestižnu Red Dot nagradu za dizajn na najvećem i najpoznatijem takmičenju u dizajnu. U manje od 9 mm ukupne debljine, nüvi 3700 serija je jednostavno najtanja auto navigacija na tržištu - neodoljiv dizajn koji prosto "moli" da ga uključite i hvalite se njime.

Savršena slika u položenom ili uspravnom pogleduNagrađeni dizajn nüvi-ja 3790T, 3760T i 3750 nastavlja se sa jednostavnim za upotrebu 4.3- inčnim WVGA ekranom osetljivim na dodir, koji korisnicima omogućava pregled prethodno učitanih karata i intuitivni „meni“ u „pejsažnom“ ili portretnom načinu rada - idealan za upotrebu u automobilu ili prilikom pešačenja. Novi, veliki ekran sa mogućnošću višestrukih dodira - „multi touch“ - u seriji nüvi 3700 omogućava korisniku zumiranje (dvostrukim dodirom) ili pregledanje okolnih područja na karti (povlačenjem prsta) ili promenu perspektive iz 2D u 3D i okretanje po karti za 360 stepeni (povlačenjem dva prsta ili rotiranjem).

Pametnije usmeravanje u automobilu i pešice • Za sigurnije putovanje bez stresa, nüvi 3790T i nüvi 3760T karakteriše besplatno korišćenje servisa za saobraćajne informacije, kao i Bluetooth® bežična tehnologija za pozivanje sa kompatibilnim telefonom, odnosno hands-free telefoniranje. • Svi uređaji nüvi 3700 serije dolaze sa ecoRoute™ funkcijom za pomoć vozaču kod računanja rute štedeći gorivo i novac. Ova funkcija prati i način vožnje i potrošnju goriva po određenim rutama. • Ponesite nüvi 3700 seriju sa sobom na svako putovanje i uživajte u novom dizajnu, prikladnom za nošenje u džepu te poboljšanom pešačkom načinu rada s mogućnošću korišćenja javnog prevoza preko sadržaja cityXplorer™, dostupnim na www.garmin.com. CityXplorer™ vam pomaže opcijama za kretanje pešice ili kombinacijom prevoza: autobusa, tramvaja, metroa i prigradskih železničkih sistema.

nüvi 3700 serija obiluje inovacijama • Glasovne komande su jasnije nego ikad zbog sekundarnog zvučnika smeštenog na vakuumskom nosaču, dajući najviši kvalitet zvuka u nüvi liniji proizvoda. • Prilagodljiva pozadina - pregled i čuvanje slika direktno u vaš nüvi. • Pomoć u izboru saobraćajne trake s pogledom na ukrštanja, pomaže vam u pouzdanoj navigaciji, uz realne slike nadolazećih složenih ukrštanja gde god je to moguće. • Indikator ograničenja brzine prikazuje ograničenje brzina za većinu glavnih saobraćajnica. • Automatske vremenske zone omogućuju nüviju automatsko podešavanje vremenske zone. • Garmin Connect™ omogućava povezivanje slike sa lokacijama. Posetite http://connect.garmin.com za dodatne informacije. • "Where Am I?" funkcija vam omogućava da u hitnom slucaju brzo dodirnete ekran za određivanje tačnih koordinata lične pozicije, te najbliže bolnice, policijske i benzinske stanice i servisa za automobil.

Karte: Učitane Karte SCG Route 2.20NT i City Navigator Europe 2011.10

Garmin_nuvi3700Ltanki_01

Garmin_nuvi3700Ltanki_02

Garmin_nuvi3700Ltanki_03

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.