INFOTEAM >> KATALOZI

VESTI > > NAJAVA: GARMIN NA BEOGRADSKOM MARATONU

четвртак 24 април 2014

NAJAVA: GARMIN NA BEOGRADSKOM MARATONU

Kao što smo već najavili, Garmin će bti prisutan i ove godine na Beogradskom maratonu koji se održava u nedelju 27. aprila. Zastupnik Garmina za Srbiju, firma Info Team, će se tom prilikom pridružiti humanitarnoj organizaciji BelHospice.

Svima koji trče maraton za BelHospice tim, Garmin je obezbedio prigodne poklone za samu trku: kačket ili znojnicu. Neki članovi tima koji će držati tempo trke u različitim vremenima (maraton, polumaraton, trka zadovoljstva) će nositi razne modele Forerunner uređaja (FR10, 110,210, 220 i 620) kako bi na na kraju trke uradili analizu na Garmin Connect-u na licu mesta, u šatoru BelHospice-a koji će se nalaziti iza same ciljne linije. Na leđima će nositi prepoznatljive zastave sa obeleženim ciljanim vremenima. 

  gI_118706_Garmin6202  

Jedan od trkača će zahvaljujući Forerunner-u 620 i mobilnom telefonu slati online podatke putem LiveTrack opcije koji će moći da se prate uživo tokom cele trke na televizoru na štandu Garmina, tj BelHospice-a. Moći ćete da pratite puls, brzinu i na kom se kilometru nalazi jedan polumaratonac. 

garmin-virb-elite-001

I to nije sve. Na nedavnoj press konferenciji predstavljena Garmin VIRB Elite kamera će na mini helikopteru snimati celu trku i takmičare našeg tima iz vazduha!

Maraton će biti dakle još jedna prilika da se družite sa Garminom, a od zaposlenih u firmi Info Team ćete dobiti sve potrebne dodatne informacije. 

Trčimo zajedno!

maraton_zastava_2xbelhospice

 

 

 

.................................

FACEBOOK / VIDEO

 • Pridružite nam se na
  Facebook Garmin Srbija stranici,
  podelite vaše savete za
  trening, predloge staza za trčanje
  i iskustva sa drugim članovima.

  Pridruzite nam se !!! >>

 • Infoteam d.o.o. | Bulevar kralja Aleksandra 193, Beograd, Srbija | Tel: +381 11 2414 233
  all copyright reserved 2010.